Hervolan huvila on pieni, soma mansardikattoinen 20- luvun huvila aurinkoisella mäellä, metsän reunassa, omassa rauhassaan. Pihaan johtaa idyllinen koivukuja ja rinteessä seisova suuri tammi toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Huvilan alakerran perusteellinen remontti valmistui syksyllä 2016. (Yläkerran kesähuoneet valmistunevat tulevaisuudessa). Hervolan huvilassa on pieni kuisti, eteishalli jossa on makuualkovi, olohuone, ruokasali, wc ja hyvin varusteltu tilava keittiö, jonne on myös oma sisäänkäynti pikkukuistilta. Keittiön portaan välittömässä läheisyydessä sijaitsee maa-kellari.

Hervola on sisustettu harmonisesti huvilan vanhaa henkeä kunnioittaen, nykyajan mukavuuksia unohtamatta. Tunnelman tuojana olohuoneessa ja ruokasalissa on pystyuunit, keittiössä puuhella ja leivinuuni.

Huvilaan mahtuu majoittumaan 6 aikuista. Olohuoneessa on 2 levitettävää vuodesohvaa ja hallin alkovissa parivuode.

Pihalla on tuonnelmallinen vanha, puulämmitteinen sauna, jonka yhteydessä on saunakamari. Löylyihin mahtuu mukavasti kerralla 8 - 10 saunojaa.

Viehättävät polut johtavat huvilalta suoraan metsän läpi rantaan, jonne matkaa on noin parisataa metriä. Rannassa on rantasauna, jonka löylyistä on mukava pulahtaa järveen uimaan.

Hervolan huvila sijaitsee Hämeenlinnan Lammilla, runsaan tunnin ajomatkan päässä sekä Helsingistä että Tampereelta, ja reilun puolentunnin matkan päässä Hämeenlinnasta ja Lahdesta.